Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a PC-nek?

Msebi06 kérdése:

Mi baja lehet a PC-nek?

Figyelt kérdés

Öcsém mondta hogy tegnap óta ha bármivel játszik kék halál jön be. Vírusa is volt, meg már régi win, mondtam tegye újra, hátha valami szoftveres baj, de ugyan úgy előjön. Kábeleket cseréltem benne, de az se segített. Előjött olyan is, hogy bekapcsoltam, egy pillanatra leállt, és kb 3-4 mp múlva magától beindult, de semmi kép nem volt, utána pedig kikapcsolt magától kb 1 perc múlva. November eleje körül lett véve használtan, mikor hazahoztam is eljátszotta ezt hogy nincs kép, de kb 3. bekapcsolásnál rendbe jött, azóta töretlenül ment egészen tegnapig, mikor bejött először a kék halál.

Egyik bekapcsolásnál semmi kép, csak akkor jött elő, amikor már az üdvözöljük felirat jön föl a windowsnál, aztán kb 2 perc után lefagyott, akkor nem jött kék halál. Azóta nem tudom bekapcsolni.

Én videó kártyára, vagy alaplapra tippelek, szerintetek?

Holnap viszem haveromhoz, leteszteljük nála egyenként a hardvereket, de ha addig is tudtok mondani valami tanácsot még az jó lenne.

2013. dec. 27. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez benne van a pakliban használt gép vásárlásnál. Nem ártott volna kipróbálni megvétel előtt, esetleg néhány nap garanciát kérni rá és alaposan letesztelni.

A kékhalál nem csak úgy jönni szokott, ad egy hibakódot is, amire rá lehet keresni és lehet találni utalásokat/megoldásokat a hibára.

2013. dec. 27. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Mint írtam már lassan 2 hónapja vettem a gépet és ment rendesen, most jött elő a hiba. Én nem okolom az eladót, meg senkit, használt gép ez van, nem ezen van a hangsúly, hanem hogy mi lehet a baja, mit kell venni bele.

Le akartam fényképezni mit ír a kék halálnál, de marha gyorsan újraindult, nem volt időm rá, pedig öcsém mondta előtte mindig neki kellett újraindítani, mert úgy maradt, azóta meg nem jön be a kép sem.

Próbáltam most egy olyat, hogy kikaptam a videókártyát, és úgy bekapcsoltam, de ugyan az a helyzet. Haverom mondta hogy úgy is mennie kéne, nem tudom ez tényleg így van?

2013. dec. 28. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!