Tudom, hogy még hozzá jön az alaplap, ami szerepet játszik az APU-nak de megérné venni most?
2013. dec. 27. 20:55
2/9 anonim válasza:
hát ha játszani akarsz akkor egyértelműen külön külön
2013. dec. 27. 20:56
3/9 anonim válasza:
Ha APU-ban gondolkozol akkor várd meg a Kaverit.
Játékra jobb a CPU+VGA párosítás. Drágábban jössz ki, de sokkal jobb!
Elképzelésed, illetve összeg amit szánnál rá?
2013. dec. 27. 20:56
4/9 A kérdező kommentje:
Még nemigen vannak. Játékra szántam, igen. Maradjak inkább az intelnél és egy pl HD 6870-es videokártyánál játékhoz?
2013. dec. 27. 21:00
5/9 anonim válasza:
Játékra ne vegyél APU-t. Kevés az igp teljesítménye ahoz, hogy normálisan lehessen velük játszani
2013. dec. 27. 21:00
6/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem lenne erősebb APU-s processzor + hozzá az a vga, mint egy sima, inteles processzor (ezen a szinten), és hozzá ugyan ez a vga?
2013. dec. 27. 21:02
7/9 anonim válasza:
Játékra minimum szerintem egy 750K/760K + HD7790 páros. Procihoz pedig egy FM2+ foglalatú alaplap. Ez kb olyan 65k.
2013. dec. 27. 21:02
8/9 anonim válasza:
Az APU drága. Azért drága mert van benne IGP (integrált videokártya).
Ha külön vga-d is lesz akkor nem kell a drága APU aminek nem használod sosem az IGP-jét, hanem egy ugyanolyan teljesítményű sima proci kell ami azért olcsóbb mert nincs benne IGP.
Egy 750K vagy 760K proci ugyanazt tudja mint egy A10 5800K APU , mégis olcsóbb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.