Számítógép játékra kb.130. 000 Ft-ból? (Többi lent)
Lecserélném a régi gépem fontosabb alkatrészeit (alaplap,processzor,videókártya,RAM,tápegység). Gépház,HDD,monitor,egér,bill. stb. marad a régi (pénz miatt).
Kinéztem már egypár új dolgot:
Alaplap: ASRock 970 Extreme4
Processzor: AMD FX-6350 3.9GHz AM3+
Videókártya: Sapphire Radeon HD7850
RAM: Corsair 4GB DDR3 1600MHz
Tápegység: Cooler Master Elite Power 600W
Ez szerintem beleférne a 130.000-be. Most lehet, hogy orbitális nagy hülyeséget írtam, és egyáltalán nem illenek össze, meg nem is elég játékra, de elég tudatlan vagyok a számítógép belső cuccaiban. Ha valaki tud írni ebből az 5 dologból jobbakat/összeillőbbeket 130.000 Ft-ból, megköszönném! :)
"Akkor mihez való az az alaplap. Am3+ az mi?"
Aha és hány fázisú a tápja? 2+1?
És hány éves a 760-as chipset?
Nem mellesleg az FX6350 rajta sincs a támogatási listán...
Ha értenél hozzá,akkor tudnád hogy FX alá legalább 4+2 fázisú táp való.
"FX 6350....azért nem a 8120-at írtam, mert így a 130.000-es pont belefért"
Egyik se jó vétel.
A 6350 azért nem,mert egy gyárilag emelt órajelű 6300,a 8120 meg elavult Buldozer architektúrára épít.
Itt is bebuktad.
"Továbbá a hexa az egyik legjobb ár/érték arányú tápegység."
Igen,a 400-as verzió az alsó középkategóriában igen jól megállja a helyét,de a Hexa 500W az nem.
A Hexa 500W mindössze 400W-ra képes a kettéosztott +12V ágán,ráadásul rövid kábelekkel szerelt.
XFX Pro 450W van ugyanennyiért,ami erősebb,minőségibb,és hosszabb kábelekkel szerelt.
"De te maradj a codegen ajtótámaszoddal"
Ez most mi akar lenni?
" Úgyhogy ha nemértesz ilyenekhez, akkor nemkéne minden hülyeséget írogatni.
"
Magadba nézz inkább előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!