Ez a merevlemez végleg meghalhatott?
Figyelt kérdés
Menet közben húztam ki a gépből, azután a gép nem kapcsolt be, vagyis miután összedugtam. Azt hittem, hogy a tápnak van baja, de végül kiderült, hogy a merevlemeznek lett valami baja. Ki sem tudom próbálni, hogy megy-e, mert ha bedugom, akkor nem kapcsol be egyszerűen a gép. Még a táp sem indul el.2013. dec. 27. 13:34
1/4 asdelmagad666 válasza:
hát lehet hogy adtál az egésznek egy rövidet :D
3/4 A kérdező kommentje:
BIOS reset sem.
Amúgy annyi, hogy ha begudom, akkor 1 nagyon picit fordul 1mp-ig a ventilátor, aztán annyi. Ez egyszeri, mert utána ha kihúzom, körülbelül 2percig nem lehet bekapcsolni a gépet sem. Utána ha kihúzva marad, megy a gép.
2013. dec. 27. 14:03
4/4 anonim válasza:
Ha szétszeded a tányérját tükörnek, a neodínium mágnesét pedig hűtőmágnesnek még használhatod. :)
Bocsi csak vicceltem, de akkor valszeg tényleg halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!