Milyen tápegység kellene egy 2magos 3100as intel procihoz, Amd radeon HD7850es videokártyához,2 régebbi merevlemezhez,4gb ddr2-es ramhoz (1166mhz-s ha jól tudom) meg 1 régebbi asrock laphoz körülbelül?
A gyártó szerint 500 as táp az ajánlott. Persze ne valami 8 ezer forintos gagyit vegyél.
Nem ismerem azt a procit de szerintem az a VGA nem nagyon fog megizzadni a társaságában.
Régi intel pentium talán.. :D
Hát, 50fokos általában játékokkor, az Assassin's Creed 4 még megy fullgrafikán, igaz, kb 15-20fps-el.
Igen, az alaplap és a proci csere tervben van.
Viszont megoldódott a problémám, bekapcsol a gép. Viszont az volt a probléma, hogy a merevlemez lehet, hogy zárlatos lett, vagy nem tudom, ezért most ha kihúzom a merevlemezt, ami csak másodlagosként volt használva, működik minden.
Nekem is volt ilyen problémám régen, nem is egyszer.
Volt amikor az IDE kábelem döglött meg, és volt amikor a tápban az éppen ott használt ág. Kábelcsere, és másik ág használata talán segít.
Persze ha a táp a ludas akkor nembiztos, mert sok tápnak a belsejében vannak közösítve az ágak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!