Peti1987 kérdése:
Ha új generációs pc-t szeretnék, milyen irányba lépjek?
Figyelt kérdés
AM3+ vagy esetleg intel vagy AM2+?
Játékra legfőképpen.
Ha nektek kellene most összerakni egy gépet milyen irányba mennétek?És gondolnotok kellene a fejlesztésre is.(Ne egyből több százezres csúcs konfigokra gondoljatok hanem a középútra. Köszönöm a válaszokat .
2013. dec. 27. 10:52
2/8 anonim válasza:
Am2+ már vagy 6 éves(vagy több) nem tudom hogy jött a képbe, leginkább attól függ mennyit költenél rá, illetve később fejlesztenéd e, szerintem ma a középút egy olcsóbb i5(1150), vagy egy erősebb fx(am3+).
Zárójelben megjegyezném, hogy a foglalatok jönnek mennek, eléggé lerövidült egy egy tokozás élettartama, egy későbbi vga csere esetén én i5 javasolnék.
3/8 anonim válasza:
Ha a középkategóriára gondoltál, akkor AM2+.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen elírtam mert fm2+-ra gondoltam..
2013. dec. 27. 11:23
5/8 A kérdező kommentje:
Ehhez még nem jöttek meg az új processzorok a Kaverik.
2013. dec. 27. 11:24
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek várható j fx processzorok vagy mi lesz az új irányzat amit a játékosok előszeretettel vásárolni fognak 20-30 ezer forint környékén?
2013. dec. 27. 11:25
7/8 A kérdező kommentje:
Illetve A8 és A10 -es procira építeni játék gépet úgy ,hogy külön videokártyát tesz bele az ember vagy inkább az fx?
2013. dec. 27. 11:27
8/8 anonim válasza:
Nos, ezt én is benéztem az AM2+ helyett, FM2+ ra szertettem volna utalni, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!