Melyik a jobb laptop márka? És processzor? Samsung, Toshiba, Sony Vaio, Lenovo, HP jók? Pentium vagy Intel Core?
Sziasztok!
Laptopot/notebook-ot szeretnék venni!
Ami fontos: jó processzor, nagy tárhely, optikai meghajtó,
Körülbelül 100-120ezer forintot szánok rá! Nagyon maximum, ha nagyon-nagyon mdgtetszik akkor hajlandó vagyok elmenni a 150ezerig.
Itt van néhány anire gondoltam:
1. Samsung Ativ Book 4 [link]
2. Sony Vaio [link]
3. Toshiba Satellite [link] (efelé hajlok leginkább!)
Mit gondoltok? Ezek közül melyik a legjobb? Miért?
Mit gondoltok a Toshibáról? Nekem azt mondták hogy a nagy tárhely (1000GB) csak azért van hogy ellensúlyozzák azt, hogz sz@r a gép?
Ez igaz?
És a processzor?
Nekem mindenki azt mondja hogy a Pentium sz@r (mellesleg nem szakértők!). Viszont az Intel Core-t nagyon dícsérik!
Erről mit gondoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat! :) 15L
Először is a Toshiba nem sz@r gép.
Másodszor ebből a 3-ból speciel pont a Toshiba a legjobb ár-érték arányú laptop. A Samsung se rossz, viszont ezt a Sony-t már nem venném meg.
A Lenovo nagyon strapabíró notikat gyárt, bár nekem csak az üzleti modellekkel van tapasztalatom.
Köszi j választ! Sokat segítettél! :)
Én mindig megvédtem a Toshibát..mondtam hogy szerintem ez hülyeség!
Egy integrált hd3000-es nem játékra való.
Azért linkeltem amiben gt740 van.
Egyáltalán semmilyen játékot nem visz? Konkrétan miért nem lehet vele? Nem értek hozzá.
Én leginkább Need for Speed-el, autós játékokkal játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!