Videóvágához (Premiere, After Effects) PC konfiguráció 150 ezerből?
Sziasztok,
2 év után úgy döntöttem, hogy lecserélem a régi(2009-es) Macbook Pro-mat, mert már nem elég a teljesítménye. Igazábol Macintosht szeretnék, de jelenleg ezt nem engedi a pénztárcám, így úgy döntöttem hogy építek egy PC-t. Sajnos nem vagyok nagyon otthon a témában, leginkább videóvágáshoz kéne, esküvőt/bulit és egyebeket vágok Canon 5DmkII/GoPro nyers anyagból. Leginkább Adobe Premiere Pro (CS6/CC) és After Effectsel szoktam vágni, sokszor egyszerre. Nem egy nagyon durva konfigot szeretnék, de egy olyan gépet ami azért erős. A keret 130-150 ezer lenne, monitorom van (23 inch LG IPS), és egy 128gb-os Samsung SSD-m is. Ha tudnátok nekem írni gyakorolatilag komplett konfigurációt, azt nagyon megköszönném, mert sajnos PC-k terén nem vagyok otthon. Köszönöm
Ami fontos az a jó processzor és a sok ram. A videokártyát azt hanyagolhatod, veszel bele egy olcsóbbat, valami egyszerűbb alaplappal.
Procinak valami i7 ramból pedig 16 giga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!