Egy gigabyte gtx 760 4gb nem tenne tönkre egy szintén gigabyte h61m-ds2 alaplapot?
Figyelt kérdés
Mindkettő megvan, erre a lapra van építve a gép, de nem merem belerakni a videókártyát, nehogy elromoljon.2013. dec. 25. 00:31
1/25 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, ha belerakod.
Milyen procid van?
2/25 anonim válasza:
Miért tenne tönkre?
De semmiképp ne 4GB vegyél, átverés, nem tud annyit kihasználni, soha az életbe.
3/25 A kérdező kommentje:
Intel i5 3570k. Már megvan a kártya, azért ezt vettem, mert ha meglesz az új processzor és alaplap, akkor több monitort szeretnék használni és erre ez jobb, mint a 2gb-s.
2013. dec. 25. 00:49
4/25 anonim válasza:
Az kihajtja maximálisan.
Tápod milyen?
5/25 A kérdező kommentje:
Egy hete vettem azt is, de használva még nem volt: Corsair cx600
2013. dec. 25. 00:57
6/25 A kérdező kommentje:
És nlg egyet hagy kérdezzek: videókon(unboxing, stb) azt látom, hogy ezen a kártyán 1db 6 pines és 1 db 8 pines tápdugasz van rajta, de amit nekem hozott a futár, azon 2db 8 pines van. Ezt én néztem el vagy miért?
2013. dec. 25. 01:00
7/25 Gábor_79 válasza:
Az meglehet, nem tudom mikori az a videó, de azóta kiadhatott egy új szériát a Corsair ugyanazzal a típusnévvel. Más tápjuknál tapasztaltam pl. HX650 (2010; 6+2pin x4 - 2013 6+2pin x2 stb)
8/25 A kérdező kommentje:
Egy hónapos a videó. Egyik haverom is rendelt egy ilyen kártyát, akkor rendelte, mikor nekem megjött, ugyanabból a boltból és neki viszont 1db 6 pines és 1db 8 pines csatlakozó van rajta. Arra is gondoltam, hogy ugye még nincs beszerelve és lehet h nem 760 volt a dobozban, hanem egy olyan Gigabyte kártya, ami ilyen tápellátást kér? Mert a dobozára is az van ráírva, hogy 1db 6 és 1db 8 pines csatlakozóra van szükség.
2013. dec. 26. 13:14
9/25 Gábor_79 válasza:
Ah, de birka vagyok, elsiklottam a lényegen. Én a tápegységről beszéltem, arra asszociáltam, azzal volt dolgom. A VGA-nál arra gondolok, hogy két közeli típus, attól független, hogy a bolt egy néven árulta. Mondjuk az OC verzió több naftát kér. Vagy abból a kártyából van egy 2-es változat /revízio.
10/25 A kérdező kommentje:
Ugyan erről a linkről rendeltük mind a ketten ( [link] és még a dobozára is ugyan az van írva nekem, mint neki, de ami benne van, az már más, mint az, amit a dobozán ír. Akkor? És én rendeltem élőbb.
2013. dec. 26. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!