Miért jobb az Alma a többi mezei notebooknál?
Figyelt kérdés
Összehasonlító és részletes választ szeretnék pro és kontra, ha lehetséges. Köszönöm előre is.2008. júl. 14. 17:38
2/14 anonim válasza:
bocsi az előző véletlenül ment el.
pro: anyaghasználat (aluminium ház)
hardware
kijelző
mac os X
jó akkumulátor
kontra:
mac os X ( nem futnak a wines progik )
nagyon "rongyrázós" gép
3/14 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy nincs kék halál, nincsenek vírusok, nem kellenek hozzá driverek?
2008. júl. 14. 17:46
4/14 anonim válasza:
kext kett hozzá tulképpebn azok a driverek, de mivel ők gyártják az os-t a gépeikhez, így nincs semmi driverhiba. Vírus minimális számú van rá, de ha csak otthon akarod használni, akkor szoftver oldalon kb annyit tud nyújtani, mint egy ubuntu linux:)
5/14 A kérdező kommentje:
nem otthonra kell, melóhoz, tervezőmérnök vagyok, azért gondoltam rá, fontos, hogy ne legyen gixer.. várok még véleményeket, ha valaki tud segíteni.
2008. júl. 14. 18:12
6/14 anonim válasza:
Nehéz ügy, mert ha speciális programot kell futtatni, akkor nincs más megoldás.
Ám azt nem árt tudni, hogy az Apple cégnek Magyarországon nincs igazán képviselete. Így ha bedöglik, akkor nagyon bedöglik, s a javíttatás körülményes, vagy hosszú ideig tart, ha egyáltalán elvállalják.
HP noteszgépekből inkább érdemesebb válogatni. Szerintem.
7/14 anonim válasza:
Azért nincs kékhalál mert nem Windowst használ, a gariztatás pedig nagyon macerás és hosszadalmas :(
8/14 anonim válasza:
És a filmekben mért látni azt, hogy mindenki Almát használ? Vagy ez olyan dolog, mint hogy minden amerikai tel.szám 555-tel kezdődik?
9/14 anonim válasza:
Ha csinálnék egy filmet, amit az Alma anyagilag támogatna, hát az én szereplőim is olyan laptopokat használnának, ez sztem egyértelmű :)
10/14 anonim válasza:
Van Apple képviselet Magyaroszágon.
Több infó: www.apple.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!