Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Légyszíves valaki magyarázza...

Légyszíves valaki magyarázza el nekem hogy mi a különbség az nvidia meg az amd között?

Figyelt kérdés
Egyfolytában ha van egy kérdés hogy milyen vidikarit ajánlanátok (nvidia) akkor mindenhol az látom hogy r9 270x meg hasonlók. AMD kártyákban nincsen physx. Szóval magyarázza már el nekem valaki hogy pl miért jobb egy r9 270x mint egy gtx 660 ..

2013. dec. 22. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem 96 mb-os intel grafikus kártyám van (alaplapi) és egyszer beraktam a gépbe egy 32 mb-os Nvidia Riva TNT 2 videokártyát, és a youtube videók ugyanúgy mentek, mint az intellel. Szóval ez azért durva. A másik eset, amikor laptopon minecraftoztam, megvolt a gépigény, csak az intel grafikus chipsetje miatt laggolt.
2014. jan. 5. 08:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Az Nvidia jobb és kész.:)
2014. jan. 9. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!