Miért csinálja ezt a gépem szinte minden játéknál?
Van egy HP zd7000-res notim, amiben a következők vannak: 3.2Ghz-es intel p4-es proci, 1250Mb memória(1gigás és egy 256-os) illetve egy Geforce Go 5700-as 128Mb-os videókártya. Problémám az, hogy rengeteg játéknál azt tapasztalom (konrétan pl: GTR2, Colin McRae 04, Cobra 11 Nitro), hogy amint elindul a játék kb másodpercenként lemerevedik egy pillanatra a kép, illetve a hang is megszakad. És ezt folyamatosan csinálja. De ha kilépek bármelyik fent említett játék menüjébe, onnantól kezdve pl a menüzene is folyamatos, és semmi nyoma az akadozásnak. Illetve az a nagyon fura, hogy pl az NFS:Carbon, a CoD2, és az IL-2 1946 tökéletesen akadásmentesen fut. Szóval ezért sem értem én, hogy mitől van ez, hogy egyik játék tökéletesen megy, a másik meg akad. Egyébként ugyanezt csinálta memóriabővítés elött is, amikor még csak 2x256 volt benne. Szóval gondolom én másutt lehet a hiba. De mi? valami driver, vagy directX, vagy mi?
A segítségeket előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!