Netezős gép olcsón?
Na most max 30.000 van rá össz vissz.
Ez elég gyér, én magam nem is tudom hogy hogyan kéne, van egy ház, és 400w-os valószínűleg noname tápegység. kb ebből kéne valamit kihozni, használt is szóbajöhet
Monitor van?
Ha már van, akkor ennyiből megoldható a dolog akár.
Alaplap: Gigabyte ga-g31m-es2l
Processzor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 GHz
Memória: 2GB DDR2
Videókártya: ATI Radeon HD4300 series
Táp: 420 W M-Tech
ezt találtam itt az oldalon 1-2 napja, 27.000-re tartják, talán 25-ben lenne, annyit megér?
valami mást tudnátok? én nem találok sajnos ebben az árban elfogadhatót
Jó tabletet ennyiből nem fog tudni venni, szóval itt borul a dolog. (A kínai csodákat felejtsük el, a valódi tabletek a Nexu 7-től indulnak 50-60 körül!)
@14:21: Így elsőre korrektnek tűnik ennyiért.
Esetleg ha olcsón sikerül még 2 GB RAM-ot pakolni bele, akkor a böngészők sem fogják megenni a memóriát és még egy darabig el lehet vele majd netezgetni.
winyó is van
ezen a gépen lehet netezni szépen és filmezni is?
várom továbbra is a lehetőségeket, ezt is köszönöm
Vagy veszel egy használt márkás gépet, van egy rakás webshop, ahol árulnak ilyet, vagy vállalod a kockázatot a noname táppal, és veszel új alkatrészeket. Előbbi esetben keresgélj, sok ilyen gép van, ebből nagyjából egy átlagos core 2-est vagy Athlon X2-t lehet megvenni 1-2 giga rammal, 80 gigás vinyóval.
Új cuccokkal ... elég necces kihozni 30-ból, úgy is hogy tápod és házad van már. De megpróbálom:
Asrock E35LM1 alaplap integrált AMD E-240 procival: 13 951 Ft
Kingmax 2GB DDR3 1333MHz memória 5446 Ft
Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 11 786 Ft
Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író 3805 Ft
= 34 988 Ft
Na, ezt így nem sikerült 30 alá vinni. Ha kiszedjük a DVD írót, mivel anélkül is működőképes, és pendrive-ról is lehet telepíteni, valamint a vinyó helyett ezt a notebook vinyót:
Western Digital 160GB SATA 8MB WD1600BEVT notebook merevlemez 9586 Ft
Akkor már 30 alatt van: 28983 Ft
A PC-X árait nézegettem.
Én viszont a helyedben nem venném meg, inkább gyűjtenék még :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!