Mit szóltok ehhez a konfighoz?
Összeszerettem volna rakni egy konfigot karácsonyra, de mivel nem jelentek meg az egyedi hűtésű R9 290-ek késöbbre marad. Természetese ipon.hu-n! Ezt a konfigot gondoltam:
Alaplap: Asrock H87 Pro4
21.271 Ft
Processzor: intel Core i5 4670
53.754 Ft
Memória: Kingstone 8GB HyperX XMP Blue
21.184 Ft
Merevlemez: WD 1TB Caviar Blue
15.518 Ft
Meghajtó: SAMSUNG SH-224DB/BEBE OEM
4555 Ft
Táp: FSP Raider 650W
18.993 Ft
Monitor: BenQ GW 2255
28.753 Ft
Ház: CoolerMaster Elite 430
14.561 Ft
Eddig ez összesen: 180.494 Ft
+ Videókártya: majd egy egyedi hűtésű R9 290-es.
100.000 - 120.000 Ft
Szóval összesen 300ezer Ft, monitorral és DVD meghajtóval együtt!
Örültem, volna ha még belefér egy 21.000 Ft-os SSD is de hát ez van!
Szerintetek rendben lesz ez a konfig? Remélem karácsony után majd még esnek az árak. Bár egy SSD-nyit nem...
Üdv!
Jónak tűnik a masina, amit összeállítottál, nem igazán látok benne komolyabb ellenszenvet kiváltó komponenst. Egyedüli tanácsként a western digital merevlemezt nem tudom szívből ajánlani, mert én is most szívtam vele egy nagyot. Itt a sztori, ha érdekel, szerencsére megtudtam oldani és lekopogom azóta jó, de mégis idegesítő, h egy új merevlemez ezt csinálja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Azt nem tudom, hogy a caviar blue széria is tartalmaz e ilyen hibákat, de én a western digitalt inkább ezentúl elkerülöm. Persze ez csak az én véleményem és tanácsom, a döntés a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!