Miért van az, hogy aránytalanok a játékok rendszer követelményei?
arra gondolok,h pl a watch dogsnak nagyob erős cpu kell, gpu meg alig, de a witcher 3nak viszont inkább gpu kellene.
így nem tudom ,hogy milyen gépet vegyek
220ból próbálok olyat kihozni ami viszi ezeket ultrán.
Annyira azért ne adj ezekre a gépigényekre..
THERMALTAKE VO100K1W2N Commander GS-III
menny: 1 db +
egységár: 11.544 Ft
termék eltávolításaASROCK H87 Pro4
egységár: 21.271 Ft
termék eltávolításaINTEL Core i5-4430 3.00GHz 1150 BOX
egységár: 46.632 Ft
termék eltávolításaKINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX
egységár: 22.009 Ft
termék eltávolításaSAPPHIRE 11221-02-40G R9 280X 3G GDDR5 VAPOR-X OC PCIE
egységár: 88.579 Ft
termék eltávolításaTOSHIBA 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100
egységár: 15.683 Ft
termék eltávolításaXFX Pro 550W
egységár: 17.017 Ft
Kosárban: 7 tétel
Összesen: 222.735 Ft
ipon.hu
Mert nyilván nem minden játék ugyanolyan.
Amelyikben a grafikával "spóroltak" (vagy esetleg nagyon hatékonyan kódoltak a programozók), akkor nyilván jóval kevesebbek a játék igényei a grafikus hardverrel szemben. Amelyiknek meg csúcsszuper a grafikája (és/vagy a programozók nem szenteltek elég időt a grafikus kód optimalizálására), azok valósággal zabálják a grafikus hardvert.
Ugyan az általad említett játékokat nem ismerem, de pár Youtube-videót megnézve arra a kvöetkeztetésre jutottam, hogy a watch dogs grafikailag nincs egy súlycsoportban a witcher 3-mal.
Emellett az is igaz, hogy az igényeknek nem szabad hinni. Általában olyan értékeket írnak rá, amik magasabbak, mint a ténylegesen szükséges. (Persze láttam már példát a fordítottjára is.)
A játék programozáshoz pénz kell és ha ezt a hardver gyártók adják akkor úgy kell megírni ahogy nekik jó.
Lásd a COD ghost 6gb-os ram átverését amiből botrány lett:
Ha elfutnának az olcsóbb hardvereken a játékok nem venne senki drágát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!