64 Bites Vista drivert hol lehet letölteni Toshiba Satellite L300-129 típ notihoz?
Igen, Vista driver kell, mert céges a gép és ahhoz van licensz. Sajnos nem tudom eredetileg X64 vagy X86 Vistát adták, mert a partíció amin volt törölve lett, így egy DVD-ről tettem fel az X64-es verziót, viszont nem találok a gyártó oldalán sem drivert. Lehetséges, hogy X64 Vista nem volt driver ügyileg támogatva?
Sajnos (szerencsére) kimaradt az életemből, mert privátban XP-ről egyből Win7-re váltottam.
Köszönöm előre is a segítségeket.
Ez jó, légszíves akkor mutass egy Display, vagy Chipset drivert Vista x64 (nem 32bit!!!) alá Toshiba Satellite L300-129 típ Notihoz. Firmware, Bios update és két Utilití van, de semmi más. Ez egy kattintással kideríthető.
Egyébként a megoldás annak aki hasonló problémával szembesült: Win7 X64 driverek jók, de a gyártó nem tünteti ezt fel.
Külön 64bites Vista driver nincs, még akkor sem, ha egyébként a fenti segítőkész (de a küldött linket meg sem néző urak) ezt így gondolják. Azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!