Melyik a legjobb laptop vétel 130- max 135 ezer forintig?
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt vagyok és érdekelne, hogy 130, esetleg 135ezerig melyik vételt találnátok a legjobbnak.
Mindenképp intel processzorosra gondoltam és ha már lehet akkor legyen benne egy videókártya, persze tudom, hogy ezek nem atomerőművek.
Köszönöm a segítséget! : )
Tetszik nagyon : )
Amúgy nem lenne célszerűbb olyan laptopot választani amiben M-es a processzor?
Tudomásom szerint annak jobb a teljesítménye
Szerintem meg ilyen kategóriában, ha a grafikus teljesítmény is fontos, akkor hanyagold az Intelt:
Nem, ebben nincs videokártya, csak a processzorba integrált GPU van, de az első által linkelt gép diszkrét kártyáját lenyomja teljesítményben.
Passmark:
De prociban is jobb:
Persze nyilván az első által javasolt laptop az ilyen vékony, ultrabook szerűség, azért van benne U-s proci, meg jobb anyagból is van, ezért rosszabb belső szempontjából az ár/érték aránya.
Köszönöm, rendes tőled, hogy linkeltél teszteket is.
Őszintén szólva mindenképp intelben gondolkodom.
Először i5-öt akartam de 150től kezdődnek az U-s intel core i5-ös procik amik tudomásom szerint aligha jobban egy i3 M-es procinál. Ti mit gondoltok?
az első jobb!
laptopba csak intel!!!
Okok, de van Intel is nem U-s, hanem M-es, méghozzá sokkal erősebb videokártyával (még az előbb általam linkelt AMD integráltját is kicsit a passmark szerint):
Ennek a procija passmark szerint 3065 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!