Néztem neten I7-es processzort használtan, viszont nem tudom, hogy melyiket hova soroljam be, mert van 1000 féle. A 920,930,960 miben különbözik? Melyik a legjobb i7? és amiket felsoroltam, azok hova tartoznak körülbelül?
A 920-as eléggé elavult darab, bár ma is megállja még a helyét erős tuninggal, viszont úgy nagyon sokat fogyaszt, melegszik és érdemes mellé tri-channel memória kitet rakni, macerás.
A következő a sorban az i7-860 és i7-870, ezek mai napig remek procik, erősek és nagyon tuningbarátok, kevesebbet is esznek.
Az i7-2600K lényegében nagy eltérést nem mutat az újabb i7-3770K és azi7-4770K-hoz képest, régebbi foglalat, egy kicsit jobban melegszik és többet fogyaszt, de teljesítményben annyira kicsi a különbség, hogy azon a szinten már mind1, melyiket veszed.
Elgondolkodtató, megéri e beruházni még egy i7-870-be akár, használtan is 35 körül mennek, 44-ért pedig ott van az új Haswell 4430-as i5, ami gyorsabb nála.
Még az i5-3470 is gyorsabb a 870-es i7-nél.
Igazából nekem annyira kellene, hogy a mai játékok ne akadjanak a Radeon HD7850-emmel, mert a mostani processzorom 1 régi, 2magos 3100mhz-s intel valami, szóval az még a listán sincs sehol ezekszerint. :D
Szóval nem kell 1 izomgép. Neten van i7-ből 920 16ezerért, elgondolkoztam rajta kicsit. Az, hogy mennyire fogyaszt, az más kérdés, tápot úgyis kell venni majd, ha már gépet cserélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!