Rendeltem a pcx.hu-ról egy komplett számítógépet 78 ezer forintért Pénteken, Karácsonyra van esély, hogy ideér?
Mikor veheted át a futártól a csomagodat?
A rendelés feladását követően átlagosan 2-3 munkanapon belül szállítunk.
A csomag feladásáról e-mail-ben tájékoztatunk, a futártól szintén kapsz egy e-mailt, hogy melyik napon számíthatsz az érkezésükre.
A kézbesítés napján már a futárszolgálattal tudsz egyeztetni az átvétel részleteivel kapcsolatban: (info@sprinter.hu, 70/778-0000).
Forrás: pcx.hu
:D
Megérkezett a gép! :)
Számlát és garancia levelet nem kaptam...
Azt nem szoktak adni?
Hogy hogy nem kaptál?!
Ha boltban vásárolsz valamit, számlát mindig kell adniuk, főleg ilyen "neves" üzlet, mint a pcx.hu
Vedd fel velük a kapcsolatot mindenképp, nehogy azzal jöjjenek, ha ne adj isten baja lesz a gépednek és vinnéd gariztatni, hogy ezt nem tőlük vetted mivel nem tudsz számlát, illetve garanciapapírt mutatni....
Nem volt semmi papír számláról vagy garanciáról, csak egy olyan papír van, amin a végösszeg és a cím van.A futárt is hívtam, hogy nem-e maradt nála és azt mondta, hogy nem, ő odaadja azt, ami az adott címre érkezik.
Hívtam őket háromszor is, de mindig foglaltat írt ki.
Megpróbálom, hogy írok nekik e-mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!