Mikor érdemes laptopot venni?
Azt hallottam, hogy a karácsonyi ünnepek idején nem érdemes megvenni, hanem várni kell vele januárig és akkor valamennyivel olcsóbbak lesznek a laptopok.
Ezt szeretném megvenni:
az akciók idején olcsóbb minden. Általános tévhit, hogy télikabátot nyáron kell venni, de mivel olyankor kisebb a kereslet a kereskedők is csak magasabb áron adják. A laptop nem romlandó termék, hogy 3 héttel karácsony után lefelezik az árát mert nem kelt el időben.
Erről a kérdésről egy régi cikk sorai jutottak eszembe:
5. A megvárom-míg-olcsóbb-lesz
A megvárom-míg-olcsóbb-lesz vásárlónak soha a büdös életben nem lesz számítógépe. Az adott időszakban megvárja, mikor lesz az összes alkatrész a legolcsóbb. Amikor ez az idő bekövetkezik, akkor kerül éppen piacra a következő generáció, aminek következtében a már kifutott, olcsóbb alkatrészeket már nem érdemes megvenni. És ez így megy éveken át, a megvárom-míg-olcsóbb-lesz vásárló végtelen ciklusba kerül, amelyből nincs kiszállás...
Ha kell a gép vedd meg, nem problémázz az árán. Várakozzon 500 Ft-ért az aki ráér és még így is jól lehet járni. Két éve 180 E-ért megrendeltem egy laptopot, pár napra rá 170 E-re ment le az ára. A boltba érkezés után az árgaranciának köszönhetően ennyiért el is hozhattam.
Az igen akkor jól tartja az árát:)))
Az a laptop amelyiknek a linkjét kiraktam szerintetek hosszútávon megérné? Csak, mert már azért elég régóta vannak i7 es procik is..
Ennyire gagyi ez a laptop? 200 e ft ba kerül.
150 ezerért vennék, i5 ös procival lehetőleg.
Tudnál linkelni olyat ami megéri,jó és nem kerül negyed millió forintba?
Nvidia videókártyát nem kapsz DDR5öset 90 ezer alatt, ezért Radeon kell neked. Bármilyen DDR5ös radeon megteszi, olyat keress.
Minden más alkatrész másodlagos, videókártya a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!