Milyen táp jó a gépbe?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon ebben a témában és szeretném megtudni hogy mi a különbség a 600w,1000w között.
Minél erősebbet veszek annál jobb?
2009. nov. 25. 12:06
11/14 anonim válasza:
12/14 janika1972 válasza:
Azért 1 erömühöz kell a 700W-os táp!Én direkt nagyobb teljesítményüt rakattam bele a gépbembe!És nincs vele gond,minden hardwer kényelmesen osztozik rajta!
13/14 anonim válasza:
Nekem egy gigabte ud6-os alaplap,intel i5 proci,ati hd5770,1 T merevlemez,4 gb ram,-ennek a gépnek elég egy 450w-os fsp táp!
14/14 anonim válasza:
Nos, szerintem 450-es táp mindenhova elég. Én a 350-es Enermaxomat (ami 6 éves volt...) 1 éve cseréltem 400-as Enermaxra, de csak azárt, mert nem volt rajta még SATA tápcsati :) 2HDD, Quad core proci van a gépemben, és mindemellett még 12V-os autós invertereket is tesztelek a 12V-os ágáról úgy, hogy az inverter 220-as részére egy 100as izzót kötök.....és a gép észre sem veszi, ahogyan menet közben a 100W-os terhelést ki - be kapcsolgatom, igaz, hogy ezt eddig csak Enermax táppal tudtam megcsinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!