Az Ipon vagy a Pcx a megbízhatóbb?
Én eddig mindig az Iponról rendeltem és (lekopogom) semmi gond nem volt egyik termékkel sem.
Egyszer rendeltem a Pcx-ről és elég komolytalanul álltak hozzá az ott dolgozók, később vissza is mondtam.
DE ez az ÉN tapasztalatom, másnak lehet pont fordítva volt.
Nem tudom ipon mennyire gyors, de PCX-től ma kaptam hírlevelet, hogy:
1) Összeszerelt számítógépet dec. 17-ig, minden mást dec. 19-ig tudsz rendelni, hogy karácsonyig megkapd
Vedd figyelembe, hogy a megrendelések átfutási ideje 2-3 munkanap, és ha szeretnéd összeszerelve megkapni, a számítógépedet, akkor plusz 1-2 munkanappal kell számolj az átvételig.
Összeszerelt számítógépek rendelésének feladási határideje: december 17. 24.00
Számítógép alkatrészek és minden más rendelési határideje: december 19. 24.00
Karácsonyra akartam összerakatni egy gépet. Mindkét cégtől kértem infót, hogy meddig rendeljem, hogy biztos megérkezzen. Válaszok:
PCX "Ezt sajnos ebben az időszakban lehetetlen megjósolni, a legjobb, ha mihamarabb megrendeli."
IPON " Én a jövő hét elejét ajánlanám megrendelés céljából, hogy biztosan minden beérkezzen és szerelni is tudják a kollégák. Utoljára 23-án vagyunk nyitva de azon a napon várhatóan rengetegen lesznek. Tehát minél hamarabb rendelje meg ha gondolja."
Ezek után csak az IPON jöhetett szóba még ha kicsit drágább is volt. 2 nap alatt elkészült a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!