150-160 körül milyen laptopot tudnátok ajánlani?
Tegnap kidőlt alólam a régi gépem amit már jó ideje le akarok cserélni, így szervizelni nem akarom.
Kb 160ig tudnék elmenni. Semmi extrém dologra nem használom. 24 éves srác vagyok, filmezek, játszok, netezek. De a játék az mondjuk fontos, szóval az új játékokat is szeretem ha kérdés nélkül elfutnak.
Az előző gépem terrás volt, így szeretnék lehetőleg min 750es vagy szintén terrás winyót bele.
AMD, azaz Ati kártyákat preferálom inkább.
Intel i prociknál az U és az M kategória között mennyire érezhető a különbség, játékoknál az komoly hátrány ha Uval fémjelzett energiatakarékos proci van benne?
ezt néztem ki hirtelen. Szerintetek jó gép, vagy mit tudnátok ajánlani helyette esetleg?
Ezt én is tudom. Viszont az Mes procik meg fognak szűnni.
Azért is kérdeztem hogy pontosan ez miben nyilvánul meg a különbség. Mármint nyilván gyengébb teljesítmény, de észrevehető ez?
i5 u ~i7 m
13 m ~ i5 u
Ez hol hallottd, hogy meg fog szűnni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!