Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FX8120 hűtése a szokásosnál...

FX8120 hűtése a szokásosnál is hangosabb mostanában, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Elképesztően pörög a venti. Régen is rettenetesen hangos volt, de most ha már csak egy böngésző van megnyitva néha akkor is maxon pörög... Láttam sok helyen, hogy vannak akik egyből lecserélik. Mit ajánlotok? Nálam alapból nincs felhúzva, de ha az új hűtő engedné akkor feljebb tekerném természetesen.
2013. dec. 15. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Cseréld le, nem valami jók azok a gyári hűtések és ahogy te is észrevetted, nagyon hangosak.

Mennyid lenne új hűtőre?

2013. dec. 15. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
10 körül max
2013. dec. 15. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Esetleg, ha még van rá egy kicsi plusz, jobb lenne egy Alpenfoehn Brocken vagy Scythe Mugen 4.

2013. dec. 15. 20:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Az még belefér pluszba. Viszont ha jól látom a Mugen 4-ből van valami 800rpm-es változat meg egy 1400-as. Melyik kell nekem? ill. mennyivel lehet hangosabb az 1400-as? bár a mostanihoz képest szerintem síri csendnek tűnne.
2013. dec. 15. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira nagy különbség nincs köztük, vedd az olcsóbbikat.
2013. dec. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!