Mi lehet a probléma? Vga illetve táp problémám lépett fel csíkoz, lefagy, vag ledek világítanak bekapcs illetve leálításkor mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Nos van eggy Corair 750 wattos tápom e mellé pedig eggy Sapphire Hd 4870 VGA-m! Problémám hogy néha játék közben becsíkoz illetve lefagy a gépem de van hogy tökéletesen mennek a gamek! Bekapcsoláskor és leálításkor felpörög a kártya illetve felvillanak a piros ledek rajta. Van hogy üzem alatt is ég egy led rajta. A GPU-Z kép sem az igazi mivel 115 bandwith helyett csak 64 van, pixel, textura sem az igazi értékeket mutatja!Alaplapom asrock 970 pro 3! Nos mi lehet a probléma a tápegység vagy a vga? Vga biosával lehet baj vagy mi lehet? Táphiba lehet?2013. dec. 15. 11:16
1/3 asdelmagad666 válasza:
nekem még a hd4550 es kártyámnál volt olyan problémám, hogy (pl cod4ben eszméletlen pixel hibák és akadás volt egy napról a másikra) egy vidi kari slot kitakarítás segített lehet neked sem ártana.
2/3 A kérdező kommentje:
A lapom vadonat ujj nem lehet poros ! de azért köszi az infót
2013. dec. 15. 15:28
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én is hasonlóba vagyok...
Végül mi lett a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!