Miért csak a bal oldalon hallatszik a hangom, ha Fraps-szel videót veszek?
Skype-on például nincs semmi baj, csak ha Fraps-szel rögzítek, akkor az én hangomat csak bal oldalon veszi. De két hete még jó volt, azóta sem csináltam vele semmit, most meg már nem működik. :(
Ja, igen! Légyszíves lassan, és érthetően magyarázzátok el mit kell csinálni, mert informatikai almafa-béka vagyok... :D
Ha annyit nem tudsz megcsinálni hogy bedugd a mikrofonod kábelét a gépedbe akkor sajnos én ide már kevés vagyok.
De azért megpróbálom...
Kiskezeddel megfogod a mikrofonod kábelét(madzagját, drótját) egészen a mikrofonodnál, végigköveted addig a pontig amíg rá nincs dugva egy nagy lemez doboz(a géped...), ott a szép rózsaszínű csatlakozót megnyomod egy határozott mozdulattal az alaplapod irányába. Ha így sem működik akkor kérd meg egy haverodat hogy segítsen.
Hohohó! Értem! :D Köszönöm!
Megpróbáltam, de nem jó. :( Nem a mikrofonnal van a baj, hanem a Fraps-szel. A Skype, a TeamSpeak és a többi ilyen program működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!