Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » üdv ez az alaplap milyen?...

üdv ez az alaplap milyen? érdemes fejlesztgetni? ECS AMD690VM-FMH

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 12:05
 1/9 Jenci ***** válasza:
Akinek ilyen van,jó véleménnyel van róla.Túl sokáig azonban nem érdemes fejlesztgetni.
2009. nov. 24. 13:49
 2/9 A kérdező kommentje:
figyeljetek már senki nem tud adni rá egyértelmes választ?
2009. nov. 24. 15:40
 3/9 Hintalow ***** válasza:

Ez már a második kérdésed. Az elsőnél már megírták, hogy kicsit több konkrétumot.

Ez kb olyan, mint: "Van egy Suzuki Swiftem, lehet vele ilyen autós dolgokat csinálni?"

Ha van benne 256 ram, akkor a válasz igen, ha van benne 2 gb, akkor én azt mondanám, hogy nem.

Ha játszogatni akarsz vele nem full grafikán, akkor azt lehet mondani, hogy igen, ha grafikus munkákra kell, akkor felejtős.

Tehát először gondolkoz, aztán kérdés bepötyög.

2009. nov. 24. 16:45
 4/9 A kérdező kommentje:

hát az pont nem olyan mint egy szuzuki.

arra vagyok kíváncsi,hogy tud-e nagy processzorokat kezelni meg ilyenek.meg milyen video kártyát tud mert van aki azt mondta,hogy a 8800gt nem kezeli mert nem felel meg a kártyának az ecs alaplap ilyenekre vagyok kíváncsi nem szuzikira!!!!!!!!

2009. nov. 24. 17:51
 5/9 Hintalow ***** válasza:

Tessék, ezt tudja az alaplap:

- AMD Phenom / Athlon64 X2 / Athlon64 / Sempron CPU-khoz (Socket AM2+)

- AMD RS690, SB600 lapkakészlet

- ATI Radeon X1200 Series videókártya (int.)

- Realtek ALC888 High Definition Audio hangkártya (int.)

- Realtek 8111B Gigabit hálókártya (int.)

- 4 x DDR2 800 Dual Channel (max. 32 GB)

- 4 + 6 x USB2

- 4 x SATA2

- 1 x PATA (max. 2 eszköz)

- 1 x PCI-E x16

- 1 x PCI-E x1

- 2 x PCI

- 1 x FDD (max. 2 eszköz)

- hátsó csatlakozók: 1 x COM, 1 x VGA, 4 x USB, 1 x FireWire, 1 x LAN, 6 x Audio

- méret: uATX Form Factor

Pontos infót nem fogok tudni mondani róla, szerintem más se nagyon, nem túl elterjedt lap (azt sem tudtam, hogy az ECS még a piacon van)

Ha azt nézem, hogy ilyen mini integrált vga-s cucc, akkor szerintem nem igazán játékgép alá tervezték.

2009. nov. 24. 18:47
 6/9 Jenci ***** válasza:
Akkor tedd fel a kérdésedet normálisan!!!!!!!!!!
2009. nov. 25. 10:23
 7/9 anonim válasza:
istenem mennyi b@rom ír ide O_o
2010. máj. 16. 19:03
 8/9 anonim válasza:
tedd már fel még ezt a kérdést vagy 8x
2010. júl. 2. 19:36
 9/9 anonim válasza:

Fél éve került hozzám egy ilyen, félig-hibásan. Egy memóriakondi volt elszállva, de olyan alattomosan hogy alig vettem észre:

nem volt púpos, de a közepén egy apró lyuk tátongott.

Csere után az új kondi szörnyen melegedett(pedig az is alaplapból lett bontva), így egy picivel nagyobbat kellett odatenni hogy csak langyos legyen.

a fő kérdésre válaszolva:

A processzorkondikról nem tudok mondani semmit, azok épek voltak, de nem hiszem hogy egy Phenom-ot hosszabb távon elbírnának. Egy ilyen nagy étvágyú procinál idővel ki fog durranni az összes, kockáztatván a proci épségét amiért nem jár gari.

Egyébként is, ez az alaplap HT2000-es linkkel rendelkezik, egy Phenom számára ez szűk keresztmetszet lesz. Én inkább valami újabbat ajánlok, ettől az ECS-től meg szabadulj minél gyorsabban ha fejleszteni akarsz.

Egyébként a memóriákat elég szépen kihajtja, alacsony késleltetés(47ns) mellett. Egy 3600+ - 4600+ közötti Athlon64 X2 procival valószínűleg hosszú élete lesz, de tovább ne fejleszd mert nem érdemes.

2010. nov. 22. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!