Az SSD-től a számítógép teljesítménye szemmel látható lesz, vagyis jelentősen jobb lesz? Mik lesznek jobbak, és jó ha ezt veszem szerintetek KINGSTON 120GB SATA3 2,5" HyperX 3K SH103S3/120G?
Igen, szemmel látható teljesítménybeli különbséget fogsz érzékelni.
Sokkal gyorsabban fog bebootolni a windows és a programok is hamarabb fognak betölteni, illetve, ha a játék az SSD-re van telepítve, akkor a pályák közti töltés is sokkal gyorsabb lesz.
Emellett nem is melegszik annyira, mint a hagyományos winchesterek, nincsen benne mozgó/forgó alkatrész, ezáltal kevésbé sérülékeny és hosszabb élettartamra számolhatunk vele.
Jó az általad említett SSD is, de 23-ért jobb a Samsung 840 EVO:
"hosszabb élettartamra számolhatunk vele"
jó volt, amit előtte írtál, miért kell ezzel az orbitális baromsággal elrontani...
Annyira azért nem baromság, ha azt nézed, hogy a mai SSD-k már korszerű vezérlővel rendelkeznek és Trim, GC, vagyis speciális algoritmusokkal próbálják az SSD-re való írás mennyiségét arányosan elosztani és csökkenteni, így próbálják meghosszabbítani az élettartamát.
Azzal én nem azt akartam mondani, hogy 10 évig kitart az SSD, de úgy vannak felépítve, hogy elég sokáig bírják.
De prohardveren volt fent róla cikk, olvass utána mielőtt ledurrogsz.
Pedig jogos volt a beszólás, mivel pont egy sima HDD-hez hasonlítva bizony nem nő az élettartam.
Egy SSD jóval kevesebb ideig bírja, mint egy HDD, de valamit valamiért, cserébe jóval gyorsabb is. (Csak hát spéci vezérlők ide vagy oda a flash memória előbb utóbb elöregszik.)
Igen jól:)
De, ha van egy kis plusz Samsung 840 EVO-t vedd, valamivel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!