A segítségetekre van szükségem! 25000 Ft-ból a lehető legjobb videókártyát akarok venni! Milyet vegyek?
Radeon vagy Geforce, számomra tökmindegy, csak a lehető legjobb legyen játékokra.
Előre is köszi!
Szia!
3 típust tudok ideírni neked körülbelül ebben az árfekvésben, amit megadtál!
HD4770 , HD4850 , ezek radeon karik
GTS 250 ez geforce
Nagyjából azonos tudásúak! Pár százalék eltérés van közöttük, mondhatni a 4850 és gts250 szinte azonos erejű. A hd 4770 nagyjából a 4830 és 4850 között helyezkedik el, a gyári hűtése viszont jobbnak mondható, mint a 4850-é és jól lehet tuningolni is.
külön ajánlatom számodra:
MSI RADEON HD4850 OC 512MB 256bit DDR3 PCI-E : gyárilag tuningolt radeon kártya az MSI-től
MSI RADEON HD4850 OC 1GB 256bit DDR3 PCI-E : ugyanez de kétszer annyi memóriával és csak pár ezerrel több
Összességében az MSI karit tudom ajánlani
nekem HD4890em van szintén OC-ban, azaz gyárilag tuningoltban és tapasztalataim alapján az MSi elég jól megoldotta a hűtését. Sok sikert a választáshoz, és csak támpontnak vedd amit írtam, de azért érdemes átgondolni, mert tapasztalatra épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!