Mit szóltok ehhez a konfighoz?
AMD FX-8320
Gigabyte GA 990FXA UD3
Kingston HyperX Blu 2x8 GB 1600MHz
ATI Radeon HD 7850 2GB
Segate barracuda 1TB Sata III
Cooler Master GX Bronze 750W
Felesleges akkora táp. Bőven elég az 550W-os
FX-6300-val és Asus M5A97 R2.0-val venném és a megspórolt pénzből R9 270X vagy R9 280X VGA-t vennék, ha kijön.
A RAM-ot cserélném Corsair Vengeance 8GB 1600MHz CL9 KIT-re (mindenképpen 2x4gb legyen!!!), valamint egy combosabb kari is elférne pl. Sapphire Radeon R9 270X.
Ne beszéljétek gyengébb dolgokra, mert most lesz csak igazán szükség arra a 8 magra, hogy minden arra lesz optimalizálva, hála a nextgeneknek. A táp meg jó, és ha később akarna esetleg még egy VGA-t, nem kell cserélni, ne engedjen a minőségből.
Ki beszéli gyengébbre?!
Csak, ha észrevettétek volna 8320 mellé egy HD 7850 eléggé aránytalan.
Kingston RAM-mal pedig nem tudom mi bajod van második.
Én azért ajánlottam FX-6300-t, mert a felárból kijön egy sokkal erősebb VGA, ami jobb játékra, mint a 7850.
Jó vegye meg a 750W-os tápot, mikor a gépe nem eszik 400W-nál többet, jót fog tenni ez a hatásfoknak..:D Na mindegy, legyen nektek igazatok. Mindenki azt vesz amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!