Melyik laptop a jobb játékra (cpu vs vga)?
Nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb, és mielőbb el kell döntenem.
Dell inspiron 3537:
Lenovo IdeaPad G500
A hd 8850 az azért jelenősen jobb mint a 8750.
Ellenben a 4 magos az jóval erősebb mint a 2-es.
Játékra kellene.
Most per pillanat a Battelfield 3 érdekelne hogy futna-e ultrán, de kíváncsi lennék hogy melyik géppel meddig tudom kihúzni hogy közel max grafon játsszak.
Vagy mi a véleményetek a 2 gépről? Esetleg van valami ami a max 200-ban benne van és jobb ezeknél?
Első:
De a másikban 4 magos van, és a legtöbb játék ajánlattan már 4 magost követel.
Második:
Mind a 2 gép elég sokáig lesz jó, és a lapot mobilis, könnyen magammal vihető, és szükségem lesz egy gépre, akkor meg már legyen jó(asztalit nem fogok pluszba venni), úgysem egyhamar lesz új gép vétel.
Ugyan ilyen laptopot készülök venni, 190e-ért, ugyan ez a dilemmám, de én valószínűleg a dell mellett döntök.
Akik értetlenkednek, majd 200ból miért egy laptop, miért nem egy böszme pc, azok figyelmébe ajánlom, kicsit lássanak már tovább a játékokon.
Egyetemistaként(mérnök info) fontosabb nekem, hogy legyen egy hordozható gépem, amivel azért ha közben játszani szeretnék sem.lesz gond, mint egy otthoni atomerőmű, ami jó mindenre, de nyilván nem tudom a hónam alá vágni, ha nekem nem otthon lenne szükségem egy gépre, hanem mondjuk egyetemen, munkahelyem, vagy ha elutazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!