Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik budapesti számítógépbol...

Melyik budapesti számítógépboltok jók, ahol nem vernek át, és értenek hozzá az eladók?

Figyelt kérdés

2013. dec. 10. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz mindenhol átvernek, hiszen minden eladó fő szempontja a profitszerzés. Az nem mindegy h mit akarsz venni, érdemes előtte utána nézni hol olcsóbb, és milyen garanciát vállalnak a termékre. Mindenképp előtte olvasgass utána és aztán vágj bele a vásárlásba. Egyébként manapság a nagyon számtech boltokban nem sokat értenek a gépekhez, mindig azt fogják rád erőltetni ami éppen nem fogy, vagy rajtuk maradt és megakarnak szabadulni tőle. Én éppen emiatt rendelek meg mindent iponról, amire szükségem van, ott vevői tapasztalatokról is meg tudsz dolgokat és ha valami nem jól működik, azt mondhatom h 90%-ban kicserélik vagy javítják a termékeket viszonylag rövid időn belül.
2013. dec. 10. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért olvastam én már olyat, hogy vannak normális boltok is, ahol nem akarnak átverni. És ha belegondolsz, ha átvernek, többet nem nagyon megy oda még egyszer az ember, úgyhogy ők is veszítenek ezzel. És a hozzáértő szakemberek sem ártanak, mert ehhez azért érteni kell, hogy kompatibilisek legyenek az egyes számítógéprészek és a célnak megfeleljen a gép. Én pl. egyáltalán nem értek hozzá... Az olcsó üzletekről azt olvastam, hogy nem jók, hiszen nem véletlenül olcsók, és ott még inkább átverik az embert. Az egyik ismerősöm vett egy nagyon jó gépet valahol a 13. kerületben, csak az a bolt most megszűnt.
2013. dec. 10. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak van egy osztálytársad, közelebbi/távolabbi ismerősöd, barátod aki jobban ért a gépekhez ebből a szempontból, mert gondolom vásárlási céllal mennél boltba.

ipon, pcx, sigton hungary cégek megbízhatóak, nyugodtan vásárolhatsz tőlük, bár mind budapestiek. Az már más kérdés, hogy melyik milyen áron sózza rád a dolgokat.

2013. dec. 10. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!