Miért nem kezeli a PC-m a külső HDD-met?
3,5"-ös, külső tápos, 2 Terrás, és a PC-n XP van, és amint hozzá csatlakoztatom, se nem csippan egyet ahogy szokta pl pendrivenál, semmit se csinál, ha a sajátgépnél nézem, ott sincs, ellenben befagyasztja az egész gépet, azaz még a sajátgépre se tudok legtöbbször bemenni, és csak resetelni tudok.
Oké, én értem, hogy nagy, na de a sokkal gyengébb paraméterekkel rendelkező kb 7 éves laptopom meg simán kezeli, ahogy kell, és azon is ugyanez az XP van.
Mi lehet a hiba oka?
igen , a pendrivet kezeli, és már végigpróbáltam az összes létező usb portot a gépen, de mindenhol ezt csinálja :(
és annyira gáz, mert nagyon kéne, hát 30-40 Gigákat nemtok pendireveken átvinni ...
na oké, de ezt sajnos nem tudom megtenni, mert ahogy bedugom, lefagy az egész gép, és semmit nem tudok kezdeni vele, ha kihúzom, akkor is marad lefagyva, onnantól kezdve csak a reset marad lehetőségként :(
na de az meg hiába, mert ha meg úgy resetelek h benne van a HDD az usb-ben, akkor eleve ahogy feláll a rendszer, máris azonnal fagyott.
ja azt mondod h lehet h leterheltek az usb portok? mondjuk igaz ami igaz, összesen 1 db szabad van, aztán minden más arról megy, összesen 9 db foglalt ..
ez lehet az oka?
mert ha igen, akkor ezen könnyen segítek, hát addig leszedek róla amit csak lehet, hátha ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!