Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges a fejlesztése?...

Lehetséges a fejlesztése? Miket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Van egy Toshiba Satellite L505-11e típusú laptopom, ami most már kezd kicsit elavult lenni... gondoltam jóval olcsóbb lenne beszerezni hozzá pár újabb hardwert, mint kompletten venni egy combos laptopot... lényegében csak a vga kártyát és a procit szeretném cserélni rajta, de nem tudom, hogy hol találhatnék kompatibilis cuccokat olcsón. Esetleg ha valaki konkrét linkeket tudna ajánlani, annak nagyon örülnék. Köszííí!;):)

2013. dec. 9. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Így jár aki laptopot vesz 4x annyiért mint amennyibe egy 5x erősebb gamer gép kerülne : /
2013. dec. 9. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Kössz, ez aztán a hasznos komment... látom te is "nagy szakértő" vagy, ugyan is ezt a gépet már több, mint 3 éve vettem és akkoriban nagyon erős gamer gépnek számított és még a mai játékokat is bírja normál grafikán... szóval ezt rakd össze!:D:P
2013. dec. 9. 15:17
 3/6 anti paladin ***** válasza:
Procit passzolom, nem találtam támogatási listát. Vid. karit biztosan nem lehet cserélni benne.
2013. dec. 9. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
És ugyanennyi pénzből 3 ugyanilyen erős gamer pc-t vehettél volna :D
2013. dec. 9. 20:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Az lehet, de akkoriban nagyon sok érv szólt emellett a gép mellett és még a mai napig is úgy vagyok vele, hogy teljesen megérte:)
2013. dec. 20. 07:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Örülök, ha megérte, de bizony most dobhatod ki a kukába. Remélem így is megérte.

Procit nem lehet cserélni, videókártyából meg ugyan van külső, de olyan áron van, amiből vehetsz egy komplett gamer gépet (és a procid/memóriád miatt úgyse tudnád kihasználni). Azaz pardon, te nem komplett gamer gépet tudnál belőle venni, hanem egy egyhatod gamer laptopot.

2013. dec. 20. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!