Western Digital 2Tb-os HDD-met nem látja a gép, és újra sem tudom tenni. Mit csinálhatok rosszul?
Szval lenne egy WD20EARX-00OASB0 Winchesterem, amit nem régen vettem egy ismerőstől, és tegnap még tudtam róla adatokat leszedni egy DDR2-es közepes erősségű géppel, Xp rendszerrel.(igaz kicsit befagyott)
Most hazaérve megpróbáltam újrahúzni, de nem sikerül sehogy sem. A bios látja, azzal nincs baj. a boot sorrend is jó, de amint megpróbálom elindítani, kifagy az egész, vagy sokadik próbálkozás után megáll egy ponton, ahol FÉL órát vártam, hogy kidobja a telepítő, hogy nem lát meghajtót. Gondoltam kézileg akkor törlök valamennyi adatot, de vagy nem bootol vele a gép, vagy ha sikerül, akkor szimplán nem látja, vagy amint meg akarom nyitni, kifagy.
Próbáltam játszani a jumperekkel is, mert szerencsére nem látom rajta rendesen, hogy melyik beállítással mit érek el.
Próbáltam Partition magic-el is, de kifagy.
Mivel tudhatnám működésre bírni?
Normális válaszokat előre is megköszönöm.
Rikk.
Configom:
TripleCore AMD Athlon II X3 445 3100 MHz
ASRock M3N78D
8192 MB (DDR3-1333)
NVIDIA GeForce GT 220 1Gb DDR3
Win7 Professional 64bit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!