Kcsaba33 kérdése:
Új LG DVD írónál hogyan tudok 4-szeresen írni?
Figyelt kérdés
Összerakattam egy új gépet,és beleraktak egy új DVD írót,(LG)ami minium 8 szorosan tud írni.Nekem az a problémám,hogy a régi gépemben eleve olyan író volt ami 4 szeresen is tudott írni.A DVD lejátszóim ezt tudják lejátszani.(Néro az íróprogram).Írásnál kíírja hogy minium írási sebesség 8X-os.Aztán itt nem tudok mit tenni...Vagy talán mégis?2013. dec. 7. 19:30
1/3 anonim válasza:
amelyik általában 8 xorosan ír az 4xeresen is szokott . véletlenül nem a cd lemez írását válaztottad ki a dvd helyett? :D
2/3 A kérdező kommentje:
DVD filmet írtam ki DVD-re.A lemezt természetesen lehetne 4x-esen írni.A néroval ki sem tudtam írni mert csak 8x-ossan engedte.Imageburn nevü progival is csak azért tudtam mert ott be lehet állítani hogy hány szorosan írjon.Ott beállítottam 4x-es re.Kíirta ,de végig figyelmeztetett,hogy az írón 8x-os a minium...
2013. dec. 7. 20:02
3/3 anonim válasza:
egy frimware frissítés orvosolhatja a próblémát . én is imageburnal szoktam írni és pl 2.4 -en nem tudok csak x4 a legkisebb dvd-re de szerencsére elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!