Winchester gond lehet?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra nem kapcsolt be a gépem. Leállt a post folyamatnál, és nem ment tovább. [link]
Nekiálltam babrálgatni és a rájöttem hogy a Sec vinyóval lehet valami, mert mikor lehúztam akkor bekapcsolt. Viszont mint a képen látszik felismeri, tehát nem purcant ki (teljesen?). Valami tipp, hogy mi történhetett?
2013. dec. 7. 13:25
1/2 anonim válasza:
BIOSban be kell állítani a boot disket "elsődlegesnek" (tehát amelyiken rajta van az Op.rendszered) különben nemtudja eldönteni hogy melyikről olvassa be az adatokat.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez már csak azért nem lehet igaz, mert onnan bootol ahol boot cuccot talál. Ha mindkettőn van akkor meg feldobja a boot menüt. De mivel a post folyamatnál áll le, még a biosba se tudok beállítani semmit ugyan is nem lép be.
2013. dec. 7. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!