Router-gép kábel hosszabbítás?
Jön a netkábel, be a modembe, modemből routerbe, routerből a jelenlegi gépembe. Mivel új gépet tervezek, ami másik szobában lesz, és a 2 szoba között jó 5 méternyi fal van, és az lenne a gamer gép, szóval nem akarok wifi kapcsolatot. Azt tervezem, hogy veszek egy 15m-es utp kábelt, ezt elvileg beledugom routerbe, majd elvezetem másik szobába, ott bedugom a gépbe, és vígan működik tovább. Az lenne a kérdésem, hogy jól gondolom-e hogy így tökéletesen fog működni, illetve lassít-e valamit az internet kapcsolaton, hogy 15méter kábel van a router és a másik gép között?
ezt a hosszabbítót néztem ki: [link]
Várom válaszaitokat, köszi előre is!
hogy 15m vagy 1m-es az UTP kábeled, szerintem mikromásodpercnyiben mérhető legfeljebb, hogy mennyi késésed lenne, szóval elhanyagolhatónak minősül egy az egyben.
Nem hiszem, hogy bármennyi késésed lenne abból, hogy milyen hosszú kábelt használsz!
Elnézést, hogy belekérdezek, de 100 % ig ez a helyzet nálam is. Minden "paraméter" megegyezik.
Én ezt a problémát egy USB-s Wifi vevő antennával próbálom megoldani. Jól gondolat, vagy a vezeték a jobb ?
Nálam nem szempont, hogy a router, illetve a PC(wifi vevő) között némi jelerősség csökkenés lesz.
Köszönöm a válaszokat ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!