GTX 460 SOC vagy Sapphire HD7750?
Mivel nem találok konkrét tesztet erről az SOC-s változatról, elméleti síkon tudok csak segíteni neked.
Mindenképpen előny az, ha gyárilag tuningolt a kártya, mindazonáltal egy nem végletekig agyonhúzott, majdnem azonos teljesítményű 7770 jobb választás.
Nem tudom, te mennyire vagy tuning fan, én sose nyúlnék hozzá a gyári beállításokhoz, de megnézve a gpu órajelet, a 460soc-é kb. 800 mhz körül mozog, a 7770-é alapjáraton 1000. Ugyan a shader és memória órajel jóval magasabb a 7770-nél, azokról már fingom nincs, mennyit számítanak, de tutira veszem, ha összességében erősebb is a tuningolt gtx, akkor is elhanyagolható a különbség.
Reméljük jön valami mindentudó vga király, aki jobban megmondja. Szerintem gyűjtögess, de kérdezd még meg egy fórumon, ha nem sietős.
460S es 460 OC van.
a 460S a gyari orajeles,az OC pedig az emelt ("tuning" ) orajeles.
a 460 OC egy nagyon jo kis kartya,abszolut megeri az arat.
Egy Phenom/Athlon 4 magossal es min.6GB 1333-as v. min 4gb 1600+os rammal visz kb. mindent ,illetve nekem ugy fel evvel ezelottig a volt gepem :
- AMD Athlon II X4 750K 3.4GHz
- Nvidia Gigabyte GTX 460 OC
- 2x4GB CSX (8GB) DDR 1600as ram.
Vitt mindent ,BF3 ,MW3 ,Crysis2,FarCry3 stb...
Egész biztosan nem, csak ne legyen nagyon gagyi mellé a processzor.
Jó játékot előre is. :)
És köszönjük az utolsó válaszolónak a segítségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!