Hogyan lehet ezt beállítani?
vettem egy ú billentyuzetet
a gépemben vanxp és ista op. rendszer is, amikor felnyitom a pc-t ott kell választanom, melyiket akarom(xp vagy vista)
alapértelmezettben vista van de sosem használom mert lassú, ezért mindig az xp-re megyek
bekotottem az új billentyuzetet és nem tudok választani xp és vista kozott
úgy értem kidobja az ablakot de nem mukodnek a le,fel gombok, ezért mindig (30 másodperc eltelésével)vistára kapcsol
ha már felkapcsolta ,megy minden
logitech billentyuzet
mit csináljak vele?
Az utolsó válaszolónak részben igaza van, de a gép rendszer nélkül is támogatja boot-kor az usb-t, ha be van lőve bios-ba.
Mielőtt mindenféle apróságot vásárolsz, nézd meg a bios erre vonatkozó dolgait, ha van ilyen, engedélyezd.
vettem hozzá ps2 átalakítot, csak az a baj, hogy mikor felkapcsolom a gépet, kiírja hoy nincs billentyuzet csatlakozva
olyan mintha nem érzékelné
amúgy nem értek hozzá, csak azért vettem, mert a mostanit meg windows 98-hoz gyártották és oreg, csúnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!