Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet ezt beállítani?

Hogyan lehet ezt beállítani?

Figyelt kérdés

vettem egy ú billentyuzetet

a gépemben vanxp és ista op. rendszer is, amikor felnyitom a pc-t ott kell választanom, melyiket akarom(xp vagy vista)

alapértelmezettben vista van de sosem használom mert lassú, ezért mindig az xp-re megyek

bekotottem az új billentyuzetet és nem tudok választani xp és vista kozott

úgy értem kidobja az ablakot de nem mukodnek a le,fel gombok, ezért mindig (30 másodperc eltelésével)vistára kapcsol

ha már felkapcsolta ,megy minden

logitech billentyuzet

mit csináljak vele?

2009. nov. 22. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Töröld le a Win. xp-t és vistát és telepítsd fel a Win. Se7ent-t. Sokkal sokkal jobb mindkettőnél!
2009. nov. 22. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom az új billentyűzet USB-s ezért nem jó mindaddig míg a rendszer fel nem áll.Vegyél egy PS2-es át alakítót kb 250Ft.
2009. nov. 22. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolónak részben igaza van, de a gép rendszer nélkül is támogatja boot-kor az usb-t, ha be van lőve bios-ba.

Mielőtt mindenféle apróságot vásárolsz, nézd meg a bios erre vonatkozó dolgait, ha van ilyen, engedélyezd.

2009. nov. 23. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak azért nem javasoltam a bios-ban való állítgatást mert ha nem ért hozzá csúnyán eltudja b@szni.De igazad van az a tökéletes megoldás.
2009. nov. 23. 12:50
 5/7 A kérdező kommentje:

vettem hozzá ps2 átalakítot, csak az a baj, hogy mikor felkapcsolom a gépet, kiírja hoy nincs billentyuzet csatlakozva

olyan mintha nem érzékelné

amúgy nem értek hozzá, csak azért vettem, mert a mostanit meg windows 98-hoz gyártották és oreg, csúnya

2009. nov. 23. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rossz az átalakító próbáld ki más gépen.Ha ott sem jó vidd vissza.
2009. nov. 23. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:
A legeslegtöbb billentyüzetet akkor kell felrakni mikor ki van kapcsolva a gép, ha miközben bekapcsol, nem fogja érzékelni. Ha esetleg így se érzékeli, próbáld ki máshol, ha máshol megy próbáld kia sajátodon máséval, és így tovább:P
2009. dec. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!