Melyik processzor jobb, melyik jobb játékra?
Figyelt kérdés
AMD A10 X4 5800K
vagy
AMD A10-Series X4 6800K
Meg egy jó alaplapot ajánlhatnátok hozzá,meg egy jő CPU hűtő t is :)
2013. dec. 6. 10:23
1/7 anonim válasza:
Minimálisan erősebb a 6800K, de kb. ugyanazt tudják, talán érdemesebb lenne elgondolkodni egy olcsóbb cpu vga pároson konfig szinten, hasonló árban játékra jobb lenne, főleg mivel apu mllé magasabb órajelű ram kell ami most elég drága.
2/7 papagenou válasza:
meg ha APU akkor érdemes lenne várnod január végéig. jan14én lesz új APU család, érdemes megvárni a megjelenésüket.
3/7 A kérdező kommentje:
De AMD-s lesz igaz? Nem intel szarok mert azok ezeknél az apuknál is gyengébbek.
2013. dec. 6. 12:16
4/7 A kérdező kommentje:
Már néztem is párat,proc:
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
VGA-t meg nem tudom még :D
2013. dec. 6. 12:30
5/7 papagenou válasza:
ha kifejezetten APU akkor igen, AMD mivel ők hívják konkrétan így a terméket. ott a legnagyobban várhatóan egy 7750nek megfelelő grafikus egység lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
LOL,komoly és mennyi lesz az ára,mert ha ilyen 30k lehet sokkal jobban megérné.
2013. dec. 7. 20:17
7/7 papagenou válasza:
első hullámban valószínűleg olyasmi áron lesz, mint a 6800K volt, 36körül talán, de csökkenni fog persze, na meg a 6800 is mehet lejjebb miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!