A passzív hűtésről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Holnap fogok elmenni a gépem második feléért (ház, videokártya, HDD), és kinéztem egy passzív hűtésű videokártyát, de nem értek hozzá annyira, és nem tudom, hogy jó lenne-e. Leginkább játszanék a gépen, de videókat is szoktam készíteni, úgyhogy ahhoz is kéne mérni. A felső határ, amit a videokártyára szánnék, az 18000 Ft. Aquába megyek majd vásárolni, ezért az lenne a legjobb, ha tudnátok tőlük terméket mondani. Köszönöm szépen a válaszokat.2013. dec. 5. 21:47
2/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy az nvidia kártyákat részesítem előnyben. A mostani kártyám is Sapphire gyártmány, csak az HD 5670-es. Valójában mi a különbség köztük? Számít, hogy 1 vagy 2 GB-os a kártya? Egy felvilágosítás nagyon jól jönne végre :)
2013. dec. 5. 22:10
3/8 Smittes válasza:
1gb vram bőven elég, ebben az árkategóriában a 128 bites kártya nem tudja kezelni a 2gb vramot. Amúgy nem kell az nvidiat előnyben részesíteni, ebben az árkateegóriában a 6670 vagy 7750 a jó vétel.
4/8 Smittes válasza:
azokból is a ddr5-ös változat nem a ddr3
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor amiket az előtted szóló ajánlott jók lennének nekem szerinted is? És ha igen, akkor melyik a kettő közül? Engem ne állítsatok ilyen döntések elé, mert nem értek hozzá :D
2013. dec. 5. 22:46
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Köszöntem!
2013. dec. 6. 02:06
8/8 anonim válasza:
Ha a HD5670 után valamire való gyorsulást is szeretnél, akkor a HD7750-re kéne rámenni legalább. A HD6670 csak 15%-kal erősebb az 5670-nél, míg a HD7730 kb 20%-kal. A HD7750 már több, mint másfélszer erősebb (és még kevesebbet is fogyaszt, modernebb támogatásokkal bír). Nvidia kártyák nem jobbak, sőt az olcsó kategóriában a Radeon az úr már jó ideje (és persze a közép és felső kategóriában is ott vannak azért). 40k alatti kártyákra meg valóban elég az 1GB videomemória (de az legyen GDDR5)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!