Ezt hogy kéne megoldanom? Windows xp telepítés többi lent
Figyelt kérdés
Szóval van egy windows xp cd-m de nem tudom beállítani biosba hogy arról bootoljon, mert nem tudom a biost se behozni nem reagál a billentyüzet usb-s a billentyüm ha már betölt a windows akkor müködik a billentyü de addig nem és hiába nyomogatom a billentyüzetett nem reagál míg be nem tölt, nekem meg valahogy elkéne érnem hogy biosba be tudjak menni másik billentyüzet nincs itthon pénzem sincs meg senki akitől kölcsön tudnék kérni ps/2 billentyüt mit kéne csinálnom ? nem ismeri fel betöltés allat a billentyüzetemet..2013. dec. 5. 21:17
1/3 levis56 válasza:
Lehet hogy hülyeség,egy próbát meg ér,ha van ubuntu linux telepítőd az biztos elindul,telepítsd az ubuntut,csinálj az xp-nek külön partíciót és telepítsd mellé az xp-t vagy ha fenn van az ubuntu akkor be tudsz mászni a biosba.
2/3 P.O.C. válasza:
Pedig csak PS/2 billentyűzettel tudod megoldani vagy pedig USB to PS/2 adapterrel.
Tapasztalom szerint, akkor nem vár billentyűzet leütésre az XP telepítő, ha olyan lemez van a gépben amin nincs létrehozott és/vagy formázott partíció. Bár azt nem tudom, hogy olyankor a karakteres telepítési szakaszban érzékeli-e a billentyűzetedet. De szerintem valószínűleg igen.
Minden esetre jobban jársz PS/2 cuccal.
3/3 csacsi2 válasza:
Igen csak szabványos billentyűvel tudsz belépni, mivel az usb driver itt még nem használható!Nem drága vegyél egyet, vagy kérj kölcsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!