Ki tudja hajtani?
Figyelt kérdés
Van egy AMD A10-5800K-m és eddig nem volt rá alkalmam venni hozzá videókártyát, és most van lenne annyi pénzem, hogy tudnék. Kinéztem egy AMD R9 280X-et, csak nem tudom, hogy kihajtja-e?2013. dec. 5. 06:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem 280x mellé már illene venni minimum egy fx 6300, azt is úgy, hogy már van rajta egy fokkal jobb hűtő mint a gyári és meg van húzva a szája.
Egy ideig elég lehet ha talán esélyes lenne egy proci csere is (eladva a régit, nem kellene sokat ráfizetni vagy ha azt is használtan vennél tényleg keveset mivel ezek alapból közel azonos áron vannak).
Viszont szerintem cpu limited lenne ezzel még, bár talán ez játék függő, meg persze kell, hogy ne 1080p alatt menjen a játék mert akkor végkép kevés a proci (meg értelmetlen az erős vga :D).
2/2 anonim válasza:
Az a proci egy 750K, csak van benne integrált vga is, egyértelműen kevés ahhoz a vgahoz, még egy R9 270x-nek is kevés. Nekem Phenom II X4 van, és az R9 270 csak pihen mellette, minimum egy tuningolt FX-6300, de inkább egy i5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!