Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új számítógépnél mire ügyeljek...

Új számítógépnél mire ügyeljek, hogy ne lassuljon be?

Figyelt kérdés
A régi (Dell GX620) már a Flickr-nél is belassul, igaz csak 512mb Ramom van. Beletettem 1GB-osat is mellé, azt is 512mb-nak ismeri fel. Most például egy USB-s eszközöket megfertőző vírus jelent meg, amit nem tudok kiírtani. Ezért szeretnék venni egy új gépet, de legalább 1 évig élvezetesen szeretném használni.

2013. dec. 4. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezért minek veszel új gépet attól hogy van a gépeden egy vírus még nem kell mindjárt új gépet venni. Ha nem tudod kiirtani akkor csak egyszerűen formázás és újratelepítés.
2013. dec. 4. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak azt telepítsd fel rá, amit megvettél boltban vagy steam-en, és akkor nem lesz lassú! (Mondjuk nehéz lesz betartani, de tutira működik)
2013. dec. 4. 16:44
 3/6 macika55 ***** válasza:
Havonta egyszer futtasd a CC cleanert
2013. dec. 4. 17:14
 4/6 anti paladin ***** válasza:
És figyelj oda ha telepítesz valamit, a kívánt program mellé ne települjön egy-egy toolbar. Hamar össze lehet szedni így mindenféle lassító vackot.
2013. dec. 4. 18:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek!

Kipróbálom a formázást, remélem segít.

2013. dec. 5. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:
És ha leformázom, akkor az adatokat hova mentsem? CD/DVD kizárva, Usb is. Arra gondoltam, hogy egy merevlemezt beteszek, arra mentem rá amire szükségem van, de arra ráterjedhet a vírus?
2013. dec. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!