Erre a konfigra Vista vagy 7 kellene?
Figyelt kérdés
Most XP van a gépen de már elavultnak érzem és ezért akarom újrarakni.
Processzor: Intel Pentium Dual Core E2160 1.80 Ghz
RAM: 2GB
A gépet játékra is használom(1600x900-as felbontáson). A COD4,COD6 al játszok 40-120 fps el(pályarésztôl függ). Szóval arra vagyok kíváncsi melyik rendszer fogja jobban a gépet és milyen változás várható.
2013. dec. 3. 22:09
1/7 anonim válasza:
A Win 7 kevesebb erőforrást igényel, mint a Vista, ugyanazon a gépen gyorsabb is, szóval legyen a 7-es.
2/7 anonim válasza:
Vedd meg Vistát, röhögd ki, majd dobd ki a kukába. Utána menj, és vedd meg a Win7-et. Ha finoman bánsz vele még dorombolni is fog :D
Egyértelműen Win7, a Vista az a Microsoft szégyenfoltja.
3/7 A kérdező kommentje:
De játékok terén kb fele teljesítmény érhetô el win7-en mint XP-n, nem?
2013. dec. 3. 22:22
4/7 anonim válasza:
Ezt meg honnan vetted? Én ilyet soha nem hallottam (A 8 se felezi)
5/7 BM-Striker válasza:
Nem.
Hacsak nem valami nagyon gyenge vga-d van, nem lesz észrevehető különbség játékoknál.
6/7 anonim válasza:
Ha nincs bajod az xp-vel, akkor hagyd azt. Ha mindenképp cserélni szeretnéd, akkor egyértelmű, hogy 7, de előtte ellenőrizd, hogy a hardvereidhez van-e win7 driver.
7/7 anonim válasza:
Ha már válltani készülsz ajánlom a 8.1 et az a legfrisebb windows semmi gondom nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!