Halott HDD-ről a fájlok listáját ki tudom olvasni valahogy?
Sajnos menthetetlen, azt már régen feladtam, hogy épségben megszerezzem a cuccaimat, viszont az is elég lenne, ha a fájlok/mappák nevét ki tudnám menteni (kb. mint DOS-ban a tree vagy dir paranccsal ahogy kilistázza). Az tökéletes lenne.
2,5" Sata winchester, Hitachi gyártmány, de ez szerintem lényegtelen. Működéskor enyhén kerregő hangot hallat.
Erre van megoldás? :)
Kürt Kft.
Drágán dolgoznak de nagy hatásfokkal. Csak ha pótolhatatlan adat volt rajta. Egyébként sehogy.
Szoktak néha ugyanolyan elektronikát vadászni lemezhibás merevlemezről de ritkán megoldás
külső vinyó?
...mert ha igen, nem biztos hogy meghalt...!
"Működéskor enyhén kerregő hangot hallat. " ...-ből kiindulva, elképzelhető, hogy nem megfelelő neki a tápfeszültség. Ha van hozzá dupla USB dugó, azt is csatlakoztasd, ami csak a tápfeszt továbbítja.
Windows-t CSÖKKENTETT módban indítva, nézd meg a Sajátgépben, hogy látod-e?
Ha igen, és megtudod nyitni az Intézőben, SIKER!... nem hót mög!!
Eszközkezelőben:
(csak át kell nevezned, pl. a Windows Lemezkezelésében)
és ha szerencséd van, már a Windows-t normál módban indítva is láthatóvá válik!
(ha nem, akkor sem ess kétségbe, mert a Thosiba HDD-n lévő adatok nem sérültek, ha újratelepíted a Windowst újból elérhetők lesznek a rajta lávő adatok normál üzemmódban is.
Addig is, ha kell valami róla, csökkentett módban, mozgathatod (átmásolhatod, hozzáadhatsz stb.) fájlokat mappákat és láthatod a meghajtót megnyitva, hogy mit tartalmaz!
/Nálam ugyan ez volt a hiba! a képeken látható HDD típussal, és tökéletesen akkor oldódott meg a gondom, amikor újra telepítettem a Windows-t!/
BOCS!
de, belső felépítésükben, (alkatrészlista stb.) a Hitachi és a Thosiba (Maxell) teljesen azonosak, ugyanabban a gyárban készülnek!
Nem, sajnos nem külső winchester...
Annyit igazából nem ér az egész, hogy fizessek érte.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!