Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Halott HDD-ről a fájlok...

Halott HDD-ről a fájlok listáját ki tudom olvasni valahogy?

Figyelt kérdés

Sajnos menthetetlen, azt már régen feladtam, hogy épségben megszerezzem a cuccaimat, viszont az is elég lenne, ha a fájlok/mappák nevét ki tudnám menteni (kb. mint DOS-ban a tree vagy dir paranccsal ahogy kilistázza). Az tökéletes lenne.

2,5" Sata winchester, Hitachi gyártmány, de ez szerintem lényegtelen. Működéskor enyhén kerregő hangot hallat.

Erre van megoldás? :)

2013. dec. 3. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Kürt Kft.

Drágán dolgoznak de nagy hatásfokkal. Csak ha pótolhatatlan adat volt rajta. Egyébként sehogy.

Szoktak néha ugyanolyan elektronikát vadászni lemezhibás merevlemezről de ritkán megoldás

2013. dec. 3. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:

külső vinyó?

...mert ha igen, nem biztos hogy meghalt...!

"Működéskor enyhén kerregő hangot hallat. " ...-ből kiindulva, elképzelhető, hogy nem megfelelő neki a tápfeszültség. Ha van hozzá dupla USB dugó, azt is csatlakoztasd, ami csak a tápfeszt továbbítja.

Windows-t CSÖKKENTETT módban indítva, nézd meg a Sajátgépben, hogy látod-e?

Ha igen, és megtudod nyitni az Intézőben, SIKER!... nem hót mög!!

[link]

Eszközkezelőben:

[link]

(csak át kell nevezned, pl. a Windows Lemezkezelésében)

és ha szerencséd van, már a Windows-t normál módban indítva is láthatóvá válik!

(ha nem, akkor sem ess kétségbe, mert a Thosiba HDD-n lévő adatok nem sérültek, ha újratelepíted a Windowst újból elérhetők lesznek a rajta lávő adatok normál üzemmódban is.

Addig is, ha kell valami róla, csökkentett módban, mozgathatod (átmásolhatod, hozzáadhatsz stb.) fájlokat mappákat és láthatod a meghajtót megnyitva, hogy mit tartalmaz!

/Nálam ugyan ez volt a hiba! a képeken látható HDD típussal, és tökéletesen akkor oldódott meg a gondom, amikor újra telepítettem a Windows-t!/

2013. dec. 4. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

helyes csatlakoztatások:

[link]

[link]

2013. dec. 4. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:

BOCS!

de, belső felépítésükben, (alkatrészlista stb.) a Hitachi és a Thosiba (Maxell) teljesen azonosak, ugyanabban a gyárban készülnek!

2013. dec. 4. 12:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem külső winchester...

Annyit igazából nem ér az egész, hogy fizessek érte.

Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 6. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam még, hogy beraktam a rossz winchestert a laptopomba, Ubuntu Live CD-ről elindítani, hátha külsőre át tudom másolni az adataimat, de fel sem ismerte...
2013. dec. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!