Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ír ki kék halált a...

Miért ír ki kék halált a gépem amikor újra akarom tenni az XP-t?

Figyelt kérdés

Azért akarom újratenni mert a XP betöltésnél újraindul a gépem mindig, és az tanácsolták hogy tegyem újra az XP-t de nem tudom mert első lépésnél amikor ellenőrzi a dolgokat akkor kidob egy kék halált és nem tudod mi lehet.

Kép:

[link]

#XP #Kékhaláls
2013. dec. 3. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
1.RAM,2.Winchester,3.telepítő CD problem.
2013. dec. 3. 11:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Memóriát kicserééltem és ugyan az a hiba.
2013. dec. 3. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha még fent van az előző XP és elindul, akkor futtasd a "chksdk /f" parancsot, amit ki is írt.
2013. dec. 3. 12:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy Windows Xp bélöltésnél kattan 2-3 a vinyó és újraindul, és ennyi.

Telepítésnél meg a kékhalál.

Nem lehet hogy a vinyóm ment tönkre?

2013. dec. 3. 12:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Win 7 sem megy, az írja hogy nem található eszközillesztő. Győződjön meg arról, hogy a telepítési adathordozó tartalmazza a megfelelő illesztőprogramokat, majd kattitson az OK gombra.
2013. dec. 3. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:

"kattan 2-3 a vinyó és újraindul"

Ez nem hangzik jól. :(

2013. dec. 3. 12:56
 7/9 csacsi2 ***** válasza:

"Nem lehet hogy a vinyóm ment tönkre?"

De. ez majdnem 100%....

2013. dec. 3. 13:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Sikerült feltennem a win7 op rendszer, ami volt nekem rossz és azért nem volt jó, letöltöttem egy másikat és gond nélkül felment.

Lefuttattam egy HD Sentinel progit és ott kiváló volt minden, progi szerint tökéletes a vinyóm.

És már semmi gond nincs, minden tökéletes bejön és megy.

köszönöm a segítséget!!

2013. dec. 3. 15:03
 9/9 csacsi2 ***** válasza:
Örülök neki!Csak megjegyezném az oprendszertől nem kattog a vinyó!Valószinüleg az xp-n hibás/rossz driver okozta.
2013. dec. 3. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!