Melyik processzor jobb?
Figyelt kérdés
Az AMD 4 magos, míg az i5 csak 2 viszont 4 szálon fut...
Játékokhoz melyik lenne jobb? 8GB rammal és 8750M 2Gb grafikussal? és mennyi a külömbség közöttük? játékokhoz nem jobb a 4 magos proci?
A10-5750
Number of Cores / Threads 4 / 4
Clock Rate 2500 - 3500 MHz
Intel Core™ i5-3230M Processor
Clock Speed 2.6 GHz
Max Turbo Frequency 3.2 GHz
# of Cores 2
# of Threads 4
2013. dec. 2. 23:39
1/6 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen az i5öset válaszd! Játékra is tökéletes lesz. Intel Core i5ösöm van és pöpecül pörgeti az Assassin's Creed 4et. ;)
2/6 A kérdező kommentje:
De az csak 2 magos, az AMD pedig 4... az nem gond? (Tudom hogy van 4 magos i5 is de ez egy NOTEBOOK, ide max 2 magosokat gyártanak i5ből) 4 magoson nem fut jobban a játék mint a 2 magos 4 szálason? órajel kb egyforma
2013. dec. 3. 00:04
3/6 anonim válasza:
Én hirtelenjében felcsaptam pár oldalt a neten és ahogy nézem ha egy hajszállal, de az Intel a gyorsabb CPU. A magyarázat rá szerintem, hogy mindkét processzor 4 szálon tudja futtatni a programokat. Bár ez lényegtelen számodra, viszont, ami lényeges, hogy az I5 gyorsabb és ezért azt vásárold.
4/6 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam hogy a játékoknál nem számít a száll, csak a mag. Ebből mi igaz?
2013. dec. 3. 15:41
5/6 anonim válasza:
A mag nem annyira lényeges inkább az órajel de én az AMD-t ajánlom mindenképpen. Nekem FX-6300 as van és minden megy :) A Cod Ghost 50%ig viszi föl ultrán. Az AMD-nek jobb az ÁR/ÉRTÉK aránya (sokkal) :)
6/6 bamboochatheone válasza:
Viszont egy Intel proci, ami jelen esetben erősebb is, kevesebbet fogyaszt ami nem hátrány egy notebook/laptop-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!