Mi a véleménytek erről a monitorról?
LG Personal TV 27"
Link: [link]
Szeretnék egy ilyen monitort venni főként gépezéshez, néha xbox. Játszani szeretnék ,filmetnézni , internetezni...álltalános dolgokra használni. Meg persze TV nézésre.
Szerintetek ,hogy teljesítene játékoknál? Nézegettem ,hogy van 14ms és 5ms. Mindenképp 5ms szeretnék mert ez állíttőlag jobban teljesít játékoknál, igaz? Minden féle véleményt , tapasztalatot szívesen fogadok.
miért teljesít jobban játéknál ha 5 ms-alatt kapcsol be pihenőről mint ha 14 ms alatt?
számodra mindkettő egy negyed szempillantásnyi idő
25fps=40ms 30fps=33ms-onként vált
de a vga-d is számít itt
de tényleg nem nagyon kell nézni a válaszidőt mert parasztvakítás
egy filmhez ami 25 fps-el megy ahhoz elég lenne egy 33ms-os válaszidejű tv és nem lenne utánnahúzás...de még az 5 ms-osokon is van szóval nem lehet hinni a hirdetéseknek
Azért döntöttem az LG Personal TV szériája mellet mivel a szobámban felesleges lenne külön TV és monitor. Mivel ebben az LG-ben van TV tuner. Ráadásul van benne média lejátszó és USB csatlakozó is. Ugyhogy szerintem neke jobban megérné ezt választani, mint egy külön TV ,külön monitor. + ha nincs valami lejátszó, akkor azt is kéne venni a TV-hez, ha esetleg filmet szeretnél nézni rajta.
A válaszokat nagyon szépen köszönöm. De ha van valami észrevételetek a gondolatommal kapcsolatban ,vagy a monitorral akkor kérlek írjátok le. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!