Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleménytek erről a...

Mi a véleménytek erről a monitorról?

Figyelt kérdés

LG Personal TV 27"

Link: [link]

Szeretnék egy ilyen monitort venni főként gépezéshez, néha xbox. Játszani szeretnék ,filmetnézni , internetezni...álltalános dolgokra használni. Meg persze TV nézésre.

Szerintetek ,hogy teljesítene játékoknál? Nézegettem ,hogy van 14ms és 5ms. Mindenképp 5ms szeretnék mert ez állíttőlag jobban teljesít játékoknál, igaz? Minden féle véleményt , tapasztalatot szívesen fogadok.

2013. dec. 2. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:

miért teljesít jobban játéknál ha 5 ms-alatt kapcsol be pihenőről mint ha 14 ms alatt?

számodra mindkettő egy negyed szempillantásnyi idő

2013. dec. 2. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:

25fps=40ms 30fps=33ms-onként vált

de a vga-d is számít itt

de tényleg nem nagyon kell nézni a válaszidőt mert parasztvakítás

egy filmhez ami 25 fps-el megy ahhoz elég lenne egy 33ms-os válaszidejű tv és nem lenne utánnahúzás...de még az 5 ms-osokon is van szóval nem lehet hinni a hirdetéseknek

2013. dec. 2. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben ,köszönöm a válaszokat. Amugy egy Nvidia GTX 650 2gb DDR5-el lenne használva.
2013. dec. 2. 19:40
 4/5 anonim válasza:
egyébként, az lg 27 colos tehát olyan 60-65 cm körül van a képtáló szerintem. De ezért fizetnél vagy 60-70k-t amikor 35-45k-ért kapsz egy ASUS VE228HR monitor 22 colos, de nagyobb kontrasztarány, fényerő is nagyobb. Ezek mind kisebb fajta dolgok, de én úgy gondolom jobban járnál vele. De az ASUS "csak" 22 colos képtáló 55cm.
2013. dec. 2. 19:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért döntöttem az LG Personal TV szériája mellet mivel a szobámban felesleges lenne külön TV és monitor. Mivel ebben az LG-ben van TV tuner. Ráadásul van benne média lejátszó és USB csatlakozó is. Ugyhogy szerintem neke jobban megérné ezt választani, mint egy külön TV ,külön monitor. + ha nincs valami lejátszó, akkor azt is kéne venni a TV-hez, ha esetleg filmet szeretnél nézni rajta.

A válaszokat nagyon szépen köszönöm. De ha van valami észrevételetek a gondolatommal kapcsolatban ,vagy a monitorral akkor kérlek írjátok le. :-)

2013. dec. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!